GAMA

Sinds de oprichting van Gama in 1993 ligt de nadruk van onze activiteiten op het verwerken van gietasfalt en het uitvoeren van afdichtingscomplexen op gebruiksdagen en kunstwerken (bruggen en viaducten). Door de jaren heen hebben wij een steeds grotere expertise opgebouwd in het aanwenden van gietasfalt voor allerlei verschillende toepassingen in de bouw, alsook bij het uitvoeren van zowel bitumineuze als kunststof afdichtingscomplexen. Zo is Gama sinds jaren een bekende naam als het om gietasfalt of kunststof vloerafwerking gaat.

We willen ten allen tijde voldoen aan de specifieke wensen en eisen van onze opdrachtgevers en leggen bijgevolg ook zelf de lat hoog voor onze leveranciers inzake de kwaliteit van de grondstoffen en de toegepaste hulpmiddelen. De combinatie van het gebruik van kwalitatieve producten en de verwerking ervan door onze ervaren en gekwalificeerde mensen draagt bij aan de professionele kwaliteit waar Gama borg voor staat.

We zijn actief in heel België en buurlanden en dit zowel op kleine als op grote werven. Gama is ook lid van de Belgische Gietasfalt Organisatie (BGO) waarin we samenwerken om zo een optimaal mogelijke en correcte toepassing van gietasfalt te bevorderen.

NEWS

News

 • 07-05-2021

  Stations Sint-Truiden & Alken 

  Sinds december 2020 is het team van Gama voor de firma Bam Contractors aan de slag in de stations van Sint-Truiden en Alken. Daar zijn ze bezig met het verharden van de perrons in gietasfalt.

  Meer info
 • 30-04-2021

  Esneux Galère

  In Esneux (provincie Luik) zijn onze collega’s van Gama momenteel aan het werk op de werf ‘Pont de Tilff’.

  Meer info
 • 23-10-2018

  Gekleurde verharding te Baelen

  Gama heeft deze zomer in 2018 voor de firma Marcel Baguette een verharding in gekleurd gietasfalt uitgevoerd en dit in het kader van de herinrichting van de dorpskern te Baelen.

  Meer info

CONTACT